четвртак, 18. фебруар 2016.

Predstavljanje Big & Multiplied maskare!

S obzirom da aktivno radim Avon vec neko duže vreme, uočila sam "šablon" za lansiranje pojedinih proizvoda, tako da sam znala da će se na proleće pojaviti nova maskara. Na konferenciji u januaru (pisala sam o tome OVDE ) sam dobila i zvanično obaveštenje o lansiranju nove maskare, a svi prisutni su kao poklon, između ostalog dobili i novu maskaru iz kolekcije Big. U kampanji 04/2016 koja počinje 03.03. stiže nam Big & Multiplied maskara.
Kompanija Avon je najavljuje kao: "Maskaru za efekat maksimalno gustih trepavica. Maskara za optički gušće trepavice sa intenzivnim volumenom. Sadrži kremastu gel formulu za postojan volumen bez slepljivanja i razmazivanja. Ima četkicu sa vlaknima različitih dužina koja doseže do trepavica za koje nisi ni znala da imaš. Dugačka vlakna savršeno razdvajaju trepavice, dok mikro kanali prenose veću količinu maskare na svaku trepavicu za intezivan volumen i optički gušće trepavice." (izvor: Avon brošura za kampanju 04/2016)
Maskara nam stiže u crnoj kartonskoj kutiji, kao i druge dve maskare iz iste kolekcije. Bočica je sive boje, za razliku od druge dve koje su crne boje. Četkica se takođe, razlikuje od druge dve. Ravna je i pri vrhu se sužava.
Otvor bočice je ogroman naspram četkice i sigurno ćete pomisliti kao i ja da će na četkice biti viška proizvoda. Ali... neće. ;) Naime, unutar bočice pre velikog otvora postoji manji, koji služi za kontrolisanje količine proizvoda koji će biti na četkici. Čućete kada četkice prođe kroz taj otvor. :)
A sada ću vam pokazati kako izgledaju moje trepavice, a zatim i kako izgledaju sa ovom maskarom.
bez maskare
sa Big & Multiplied maskarom
Prvi put sam koristila ovu maskaru prilikom pripreme ove recenzije za vas, tako da nisam baš uvežbala rukovanje ovom četkicom. Ali za prvo korišćenje ove maskare sam zadovoljna. Nanela sam samo jedan sloj maskare, tako uvek radim. Maskara se lako skida uz pomoć bilo kojeg sredstva za skidanje šminke. 

Moja omiljena maskara iz Avona je Big & Daring maskara, uz pomoć koje postignem najbolji efekat. Ali ona se jako teško skida sa trepavica, iako nije vodootporna. Međutim, mislim da će Big & Multiplied maskara biti moj favorit u narednom periodu. :)

Cena maskare će u kampanji 04 biti 599din i uz njenu kupovinu možete dobiti sredstvo za skidanje šminke za samo 99din! Avon dame je mogu poručiti već u ovoj kampanji po promotivnoj ceni od 399din.

Da li ste isprobale neku maskaru iz Big kolekcije? Koja vam je omiljena? :)

Нема коментара:

Постави коментар